Carel van Goch

Ik ben Carel van Goch, een jonge en enthousiaste cinematograaf. Ik ben werkzaam als freelance cameraman en camera-assistent voor fictie film en commerciële projecten.

Cinematografie komt van de Griekse woorden κίνημα en γράφειν, wat vrij vertaald schrijven met beweging betekent. Cinematografie is het proces van ideeën, woorden, acties, emotionele sub tekst en andere vormen van non-verbale communicatie omzetten in beeld. Cinematografie is een diep gelaagd verhaal vertellen door middel van beelden en hierin zit mijn specialiteit.

DSC016211603728380494
IMG-20200922-WA0002

Als cinematograaf ben ik een verhalenverteller, gefascineerd door historische film en gepassioneerd voor het gevoel van realisme dat met cinematografie toegekend kan worden. Het tot leven brengen van geschiedenis met film, maar ook het ‘echt’ maken van een fictionele wereld, dat is mijn drijfveer.

Ik ben een aanpakker, ga geen uitdaging uit de weg en zie altijd ruimte voor verbetering.

Benieuwd naar mijn werk? Bekijk dan mijn portfolio.

logonew

In 2017 heb ik ‘Van Goch Producties’ opgericht. Sindsdien werk ik onder deze handelsnaam als freelance cameraman en camera-assistent voor fictie film en commercials aan velen diverse projecten. Een verzameling van dit verrichte werk is terug te vinden via link hieronder.

Naast het freelance werk heb ik met ‘Van Goch Producties’ verschillende eigen projecten geproduceerd. Deze werken zijn terug te vinden in mijn portfolio.

IMG_1008